Gastenboek

Als ik een klus voor u heb gedaan, zou u dan hier willen laten weten of u tevreden was?

Alvast bedankt!

18 comments on “Gastenboek”

 1. Fons en Lilian van der Velde schreef:

  Afgelopen week heeft Richard bij ons de douche opgeknapt.Een tegelwandje en vloer aangebracht een douchecabine en een toilet geplaatst. Richard werkt heel netjes en secuur, ruimt ook alles netjes op en laat het schoon achter. Ik raad deze klusjesman zeker aan iedereen aan. Wij wensen je heel veel succes met alles en Bedankt Richard, het ziet er weer helemaal toppie uit

 2. Ina schreef:

  Hallo
  Vandaag is Richard de klusjesman bij mij geweest om een verwarmingsombouw te plaatsen
  Hij heeft mooi werk afgeleverd. Ik ben er erg blij mee. Ook heeft hij een kledingkast gemonteerd mooi en goed gedaan Richard. Ook hier ben ik super tevreden over. Als u een klus of klusje hebt raad ik de klusjesman Richard aan. Gr Ina

 3. Melanie van Peer schreef:

  Richard heeft onze badkamer een opknapbeurt gegegeven door nieuwe kitranden aan te brengen. Tevens heeft hij een nieuwe kraan gemonteerd in de keuken en ander klein kluswerk. Zeer tevreden ben ik over het resultaat. Hij is een perfectionist en hierdoor hebben wij een prachtig resultaat gekregen.

 4. Merijn schreef:

  Richard heeft mij geweldig geholpen met het moderniseren van mijn huis. Het mooie aan Richard is dat hij van alle markten thuis is. Zo heeft hij een tegelvloer in de badkamer gelegd, een oplossing bedacht met stucplaten om het schoon metselwerk van mijn schouw glad te strijken, schilderwerk verricht, en een reeks aan kleine reparaties uitgevoerd. Bovenal is Richard een leuke en vriendelijke klusjesman die goed meedenkt en waar je heerlijk mee over muziek kunt praten. Ik ben erg tevreden. Groeten Merijn

 5. Paul van Vliet schreef:

  Richard heeft ons balkenplafond gemonteerd, top werk. Hij werkt netjes en secuur, absoluut een aanrader voor al uw klussen.

 6. Peggy en Rien schreef:

  Richard heeft bij ons het toilet verbouwd. Vanaf het eerste moment kon je zien dat er een vakman aan het werk was. Het is prachtig geworden en wij beiden zijn bijzonder blij dat Richard dit vakwerk heeft geleverd. Daarnaast is Richard ook een prettig mens om mee om te gaan. Hij denkt mee, doet suggesties en niets is teveel. Hij is/wordt onze vaste klusjesman. Dank je Richard voor het geleverd werk.

 7. Ad en Marja schreef:

  In een korte tijd heeft ons huis een metamorfose gehad en allemaal te danken aan Richard Jungbeker .
  Hij heeft met veel belijdt de trap bekleed met laminaat en ook de eerste verdieping en netjes afgewerkt met plinten . Nogmaals onze complimenten .
  De Klusjesman in Bergen op Zoom is een man die zijn afgesproken werk na komt en ook meedenkt naar oplossingen , echt een aanrader .Bedankt Richard .
  Ad&Marja

 8. M.Kok schreef:

  Al heel lang wilde ik mijn gang en trap opknappen maar ik zag erg op tegen die klus. Tot ik Richard benaderde en hem vroeg eens te komen kijken wat de mogelijkheden waren.
  Hij kwam langs en meteen al had ik er vertrouwen in dat het goed zou komen.
  In 5 dagen heeft hij mijn gang, trap en deuren geschilderd en gelatext, hij werkt netjes en precies en met het resultaat ben ik erg tevreden!

  Richard, bedankt tot januari voor fase 2!

  Maria Kok

 9. Peter en Bea Huffmeijer schreef:

  Richard heeft bij ons nieuwe lampen opgehangen,nieuw stopcontact en de schuurdeur klemde .Heeft Richard ook opgelost en dan nieuwe plinten aangebracht in onze hele nieuwe huiskamer.Vandaag nieuwe koelkast inbouwing .Keurig en goed gedaan.Keurige en nette jonge man die echt te vertrouwen is en komt zijn afspraken altijd na .In 1 woord TOPPIE Richard Jungbeker.BEDANKT!

 10. Chris schreef:

  Richard heeft bij mij meerdere lampen opgehangen die al heel lang lagen te wachten en vouwgordijnen gemonteerd. Dat heeft hij netjes gedaan, ik ben er heel blij mee. Hij is flexibel en bedenkt goede oplossingen op maat. Bedankt Richard! Grtjs, Chris Bartels

 11. Laura schreef:

  Richard heeft bij ons schilderwerk gedaan (buiten).Hij heeft dit netjes gedaan. Hij houdt zich goed aan de afspraken en is zeer betrouwbaar. Wij hadden hem met een gerust hart onze sleutel gegeven!

 12. Borsboom schreef:

  Twee dagen Richard in huis gehad voor een schilderklus.
  Het ziet er netjes uit en we zijn ook tevreden omdat het werk op tijd is begonnen en volgens afspraak is afgemaakt. Ook voor een eventuele volgende klus zullen we hem weten te vinden!

 13. Roger Muys schreef:

  Richard heeft onlangs bij ons de hele zolder afgetimmerd en diverse schotten geplaatst. Ziet er keurig uit !! Prima vakwerk gekoppeld aan een uitstekende service…..wij zijn klaar voor de volgende klus voor Richard en we kunnen hem van harte aanbevelen bij iedereen.

  Grt, Roger & Renate

 14. Michel Weijts schreef:

  Richard voor de tweede keer over de vloer gehad. Hij heeft keuken afgemaakt waar ik ooit zelf aan was begonnen(plinten passend gemaakt, achterwand vastgezet, vaatwasser weer netjes rechtgezet). Ook nog wat gordijnrails opgehangen. Kleinigheidjes maar ben er blij mee. Dank je.

 15. Theo Schuurbiers schreef:

  Ben zeer tevreden over de werkzaamheden bij mij uigevoerd en de prijs/kwaliteitsverhouding is goed.Ook zeer tevreden over het informeren door U nadat de klus is geklaard Prima de luxe.

 16. Michel Weijts schreef:

  Wij hebben laminaat laten leggen op onze bovenverdieping. Het is netjes gelegd, er is netjes gewerkt en alles volgens afspraak.
  Daarnaast hebben we nog voldoende klusjes te doen voor de komende tijd. Aanstaande maandag komt Richard de keuken afmaken, waar ik ooit aan ben begonnen. De schuur staat nog gepland zonder prioriteit en een buitenkraantje. De buren hebben ook een offerte aangevraagd. Waarom: lokale ondernemer, flexibel en professioneel. Tot snel Richard. Michel Weijts

 17. Bianca Willemse schreef:

  Afgelopen maandag heeft Richard 1000 en 1 klusjes bij me gedaan in huis en praktijkruimte. Ik ben blij met hoe je werkt, ik hoefde alles maar 1x aan te geven en je had alles onthouden. Minimale rommel, alles netjes afgewerkt en ook in een prettige ontspannen, maar wel lekker doorwerkende sfeer. Dank je wel!!! Ik ga je zeker weer benaderen mocht ik nieuwe klussen hebben. Fijn ook dat je juist de kleine klusjes doet! Bianca

 18. fatima eddai schreef:

  heey,afgelopen woensdag de 16e mei heeft Richard met een collega mijn laminaat gelegd bij me thuis. Het ziet er echt geweldig uit heel vakkundig gelegd en het ziet er heel anders uit als voorheen, me complimenten voor jou Richard en je collega dat je echt geduldig te werk gaat en heel proffesioneel, ik wil je echt enorm bedanken dat je dit kan en hopelijk zal je meerdere mensen hiermee blij maken om de klusjes bij hun thuis op te knappen want je doet het lekker relaxed en je weet wat je doet! Thx Richard, het ziet er echt strak uit en heel erg bedankt, gr faat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll Up